Boek

Mijn vader en ik hebben altijd een ingewikkeld relatie met elkaar gehad. Ik heb er serieus over nagedacht om onze relatie officieel te beëindigen. Maar het naderen van zijn dood bracht daar verandering in. Wat begon met van me af te schrijven, werden korte verhaaltjes dat aaneen geregen werd tot een groter verhaal dat je ook een boek zou kunnen noemen. Ja het is echt waar ik ben een boek aan het schrijven over mijn ervaringen. Het kan nog ff duren voordat het uit komt. Maar dit is de achterflaptekst.

Ontaard

het gevecht met het leven

Een rauw en bloedeerlijk verhaal van Femmy.
Hoe kanker een einde maakte aan de ingewikkelde relatie tussen haar en haar vader.

De ontaarding, het doodproces raakt haar in haar diepste zijn. Vinden ze elkaar in de naderende dood en de emotionele rollercoaster van conflicten en onthullende geheimen die dit weeg brengt?

In het proces gaat ze kritische gewaagde existentiële vragen niet uit de weg. Wie was haar overheersende autoritaire vader en hoe heeft zijn leven haar leven, haar relaties met mannen en God beïnvloed? Gaat ze soms meer verliezen dan alleen haar vader? En kan ze als dochter na een rauwe rouw en zonder vader zichzelf hervinden en nu wel aarden in het leven?

Zodra de datum van de creatieve boekpresentatie bekend is verschijnt het hier op de website.