Misschien wel de meest belangrijke vraag
}

juli 14, 2021

Femmy

Verschrikt keek ze me aan maar heel eventjes om haar blik weer af te wenden. Onrustig vlogen haar ogen heen en weer heen ze probeerde een antwoord te vinden op de vraag die ik haar stelde.. ‘Dat weet ik niet’ niemand heeft me deze vraag ooit gesteld Ik heb mezelf deze vraag nog nooit gesteld. Als mens en coach herkende ik me zo in deze reactie van deze cliënte. Ook ik blokkeerde bij deze vraag Confronterend En tegelijkertijd een uitnodiging om mezelf beter te leren kennen.. Het begon met het beeld van een rode jurk… Wat een rode jurk met deze vraag te maken heeft zie je hieronder in de vlog.. Durf jij de vraag Wat wil ik ? eerlijk te beantwoorden? En welk beeld heb jij bij deze vraag? Ik geloof dat als we deze vraag laag voor laag afpellen we bij onze diepste verlangens terecht komen. En daarmee ook bij het gemis en/of pijn van het niet kunnen leven vanuit dit zielsverlangen. Zou je hier eens over willen door praten, Dan ben je van HARTe welkom voor een verlangen sessie Samen KIJKEN naar dat wat GEZIEN wil worden LUISTEREN naar dat wat GEHOORD wil worden VOELEN wat er GEVOELD wil worden

Meer blogs